Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tajlendia ceny |
autor komentarza: +/- |
data dodania: 2013-12-09 18:57:00 |
treść: Niestety nie zgadzam się aby wszystko organizować na miejscu. Przez neta hotele rezerwowałem po niższych cenach niż na miejscu. kilka razy spotkałem spanikowane pary ok 20 -22 na Khaosan road w poszukiwaniu jakiegokolwiek noclegu. Ja płaciłem za pokój 1600 bath za 3 osoby obok placu demokracji. ( 5 imn od Khaosan) Biura przy tej uliczce to największe przekrety w taj. a bilety tylko , że na samolot Bangkok -Krabi kupiłem za 1280 /os i nie jedziesz calej nocy tylko 1h. ( linie nokair lub air asia) + koszty dojazdu do lotniska ok 150bath |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.