Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Przejazd między Fenghuang a Guilin |
autor komentarza: drepta |
data dodania: 2013-12-18 20:19:58 |
treść: Czy moglibyście pomóc w stworzeniu planu i zweryfikowaniu czy nazbyt optymistycznie nie podeszłam do czasów transferów:) wiem na mapie Chin to jest tylko kilka centymetrów a w rzeczywistości to tysiące kilometrów 14 kwiecień 15.00 lądujemy w Pekinie 15-16 Pekin zakazane miasto, mur do tego momentu jest proste 17- musimy się dostać jakoś dostać do Wulingyuan samolot trochę drogi bo 600zł więc pociąg wyjeżdża o 13 i dojeżdża o 11 do Zhangjiajie całe 2 dni w trasie :( 18 góry 19 góry 20 Guzhang red stones, Jishou most 21 Fenghuang stare miasto 22 przejazd między Mayang a Gulin i tu jest problem z przesiadką między pociągami w liuzhou jak to jest oczywiście najlepsze rozwiązanie na tej trasie 23 Gulin 24 25 26 27 rzeką przeprawa z Gulin do yangshuo 28yangshuo 29 yangshuo przejazd nocny czymś może sypialnym busem takim z łóżkami 30 shenzen 1 hong kong 2 hong kong 3 godzina 22 wylot do domu Co myślicie o tym brakuje przejazdu szybkim pociągiem i może trochę świątyń, jaskiń no i cały czas nie zagospodarowałam 3 dni choć miejsc które chciałabym zobaczyć jest mnóstwo szczególnie góry tęczowe i pustynię ale to pozostanie tylko w marzeniach Za wszystkie sugestie będę bardzo wdzięczna :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.