Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tajlendia ceny |
autor komentarza: kiwi2013 |
data dodania: 2013-12-18 20:33:19 |
treść: PEP powiedz mi...co do transportu z phuket na phi phi łódką za 250 bahtów. Gdzie dostales taka cene? kojarzysz moze w jakich godzinach kursuja i czy wracaja w ten sam dzien? o co mi chodzi... Bylismy w tym roku na phuket i wybralismy sie na wycieczke na PHI PHI gdzie oczywiscie placilismy w granicach 1500bahtow/osoba. Wycieczka raz dwa trwala i nie bylo czasu dluzej zostac w jednym miejscu. To co pisales to raczej sam transport? i o to by mi wlasnie chodzilo... Z zatoki chalong bay wyplywales? na miejscu w zatoce kupowales bilet? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.