Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Brazylia z dzieckiem (3 lata) |
autor komentarza: 3latek |
data dodania: 2013-12-28 22:12:47 |
treść: witam, bardzo proszę o podpowiedzi rodziców, którzy byli z pociechami w brazylii. córka będzie miała niecałe 3 lata w trakcie podróży, jest nieco zaprawiona w podróżowaniu, przemieszczaniu się i zwiedzaniu, ale nie testowałem z nią 15h podróży autokarem itp (ostatnio udało się zastąpić autokary wewnętrznymi samootami). przede wszystkim interesuje mnie: 1. czy pantanal jest realny na przełomie lutego i marca dla rodziny z dzieckiem? 2, czy w rio na sambodrom wpuszczają dzieci (czytam sprzeczne informacje od braku opłat do zakazy wstępu) 3. czy znacie noclegownie przyjazne dzieciom (większość miejsc, które znajduje nie przyjmuje dzieci i to chyba pierwsze takie dla mnie doświadczenie) z góry dziękuje właśnie planujemy trase, start jest w rio, gdyż tam przylatujemy, rozmyślamy nad salvadorem, iguacu, pantanalem. jesteśmy w stanie pogodzić się, że wszystkiego nie zobaczymy (zawsze to jakiś pretekst, by wrócić) ale też nie chcemy siedzieć 3 tygodni na plaży. chętnie przeczytam sugestie miejsc. pozdrawiam serdecznie, |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.