Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ankieta - Wyjazdy turystyczne Polaków do Bułgarii |
autor komentarza: tripboy |
data dodania: 2014-01-28 22:35:04 |
treść: Witam serdecznie. Jestem studentem V roku Turystyki Międzynarodowej i piszę pracę magisterską o wyjazdach turystycznych polaków do Bułgarii. Bardzo proszę o poświęcenie kilku minut i wypełnienie ankiety: moje-ankiety.pl/respond-57851.html Jest to ankieta której wyniki posłużą mi bardzo w pracy magisterskiej, którą piszę. Z góry dziękuje za pomoc. Im więcej osób tym lepiej. Proszę też o rozesłanie tego do znajomych. Pozdrawiam Ankieta - Formy, rodzaje i kierunki wyjazdów turystycznych Polaków na przykładzie Bułgarii moje-ankiety.pl moje-ankiety.pl/respond-57851.html Ankieta - Formy, rodzaje i kierunki wyjazdów turystycznych Polaków na przykładzie Bułgarii moje-ankiety.pl Ankieta - Formy, rodzaje i kierunki wyjazdów turystycznych Polaków na przykładzie Bułgarii moje-ankiety.pl |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.