Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Birma kwiecień '14 |
autor komentarza: nitkaska |
data dodania: 2014-02-09 13:58:34 |
treść: Cześć. Lecę z koleżankami za kilka dni do Birmy. Mam plan opracowany wspólnie z naszym kierowcą (będziemy jeździły z polecanym przez Mario-mila Andym, to pozbawia nas zasmakowania w lokalnych klimatach, ale pozwala na dużą oszczędność czasu). Wklejam Ci ten plan na 16 dni. Pisownia oryginalna naszego Andiego. YANGON YANGON BAGO sightseeing sleep at KINPUN KINPUN to TAUNGOO TAUNGOO to KALAW Tracking to INLAY INTAIN to NYOUNGSHWE (pick up boat) BOAT SIGHTSEEING visit to INTAIN (by boat) PINDAYA PINDAYA to MANDALAY MINGON and city sightseeing AMARAPURA SAGING MANDALAY mt POPA PAGAN PAGAN sightseeing MINLWIN OO village(in the middle of irrawady river) PAGAN to NGWE beach beach NGWE to YANGON ......................................................................... mam też listę hoteli polecanych przez znajomych którzy z Birmy wrócili, jeśli jesteś zainteresowany to ci prześlę. Nasz Andy polecał wcześniejszą rezerwację i moją listę pochwalił. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.