Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Ktoś widział już nowe przewodniki globtrotera na żywo ?
autor komentarza: aniaprzeworska
data dodania: 2014-02-19 10:53:12
treść:
Macedonia bardzo fajna, Uzbekistan też - mam. Zamówiłem Armenię wczoraj przyszła - trudno mi się wypowiedzieć bo jeszcze nie czytałem, ale...

Prawie 300 stron jak na jeden kraj robi wrażenie, (porównywalna grubość z Pascalem, ale on obejmuje Gruzję Armenię i Azerbejdżan). Trzy razy grubsza od Rawasza (sama Armenia). Podoba mi się osobiście, że mogę sobie przeczytać fragmenty książek za darmo online.

Pogrzebałem w necie i opinie na temat przewodników są sprzeczne, albo się je lubi albo nienawidzi, ale to chyba kwestia gustu.

Co mi się podoba, to to, że jak się napisze na ich stronie to pomagają np. w wyszukiwaniu połączeń lotniczych i noclegów. Ostatnio na Facebook tego wydawnictwa pojawiła się fajna oferta bardzo taniego noclegu 3 gwiazdKowym hotelu za 35zł/os.

Wady: Słyszałem tylko bardzo negatywne opinie o przewodniku po Gruzji, ale z tego co wyczytałem to zapowiedzieli nowe wydanie - może się poprawi.

Podsumowując, kibicuję wydawnictwu. Szału pewnie nie ma (brak zdjęć w przewodnikach), ale za to są tanie co nie jest bez znaczenia.

Jak coś to chętnie napiszę więcej o Armenii jak przeczytam :-)
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl