Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: NOCLEGI W SARANDA - KSAMIL |
autor komentarza: benja25 |
data dodania: 2014-03-05 19:50:09 |
treść: polecam Hotel między Sarande i Ksamil, niestety nie pamiętam jak się nazywa. Jadąc z Sarande, kilka km za miejscowością po prawej stronie znajduje się skręt w prawo i tam, w dole znajduje się niebieski hotelik (ok 12 pokoi). My byliśmy we wrześniu więc było pusto, nie wiem jak tam wygląda w innych miesiącach. Płaciliśmy 20 EUR za pokój dwóosobowy (ale w ogóle się nie targowaliśmy,,,jakoś nie mamy takiej umiejętności ;),,,ale myślę, że właściciel mógłby zejść z ceny...prowadzi też restauracje...Punktem charakterystycznym przy skręcie jest znak na hotel, schron oraz buda campingowa....w której akurat siedział Pan i nas pokierował ...podjechaliśmy jak juz się ściemniało i niewiele widzieliśmy ;) pokoje w Hoteliku były czyste, właściciel miły no i mieliśmy święty spokój...plażę mieliśmy dla siebie...i właściwie cały hotel... nie wiem kiedy planujesz wyjazd, ale we wrześniu jet w Albanii naprawdę pusto,także nie ma problemu żeby cos znaleźć w ciemno i jeszcze wybrzydzać...., |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.