Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Iran przelom kwietnia i maja 2014 |
autor komentarza: icek maliniak |
data dodania: 2014-03-11 22:20:53 |
treść: Islamska Republika Iranu (pers. جمهوری اسلامی ايران – Dżomhuri-je Eslāmi-je Irān) – państwo na Bliskim Wschodzie, leżące nad Morzem Kaspijskim, Zatoką Perską i Zatoką Omańską. To tyle o lokacji miejsca w którym byłem. Co do 5% populacji znającej język angielski, to Iran jest chyba bardziej zaludniony niż Chiny. Bo przez cały czas podróży, chyba tylko raz albo dwa spotkałem się z nieznajomością języka angielskiego. Ale miałem farta ! Generalnie, polecam jechać jak najszybciej, póki ten Kraj nie jest skomercjalizowany, zmacdonadyzowany i jest jaki jest. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.