Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Treki potrzebne od zaraz! |
autor komentarza: Andylex |
data dodania: 2014-03-18 21:38:16 |
treść: Witam serdecznie, widziałam, że podobne tematy przewijały się ostatnio, jednak, żaden z wcześniejszych wątków niestety nie dał odpowiedzi na moje pytanie. Pilnie potrzebuje znaleźć nowe buty trekingowe, wcześniejsze marki Campus zostały pokonane przez 11 godzinne chodzenie po Beskidzie Żywieckim w skrajnych amplitudach temperatur. Korzystając z okazji, iż muszę zainwestować w nowe liczę, że ktoś doświadczony będzie mógł mi pomóc. Poszukuje wysokich butów trekingowych, uniwersalnych. Na każdą porę roku, szczególnie ważne jest dla mnie by były nie przemakalne ( najlepiej gore tex), mile widziane skórzane. Wykorzystywane głównie na wyprawy górskie, często wielogodzinne w różnych warunkach ( w ostatni weekend miałam przyjemność grzać się w słońcu, by po 2h brodzić po kolana w śniegu..) Przyznam szczerze, że zupełnie na obuwiu turystycznym się nie znam.. Nie chciałabym znów zainwestować w sprzęt, który podczas podróży zawiedzie ( przemakanie, odklejenie gumowej warstwy na przedzie buta). Dlatego bardzo zależy mi na waszych opiniach i doświadczeniach, czy wam udało się znaleźć buty, które uczciwie polecilibyście ? Wiem, że ceny można znaleźć w wielu przedziałach, jako studentka mogę pozwolić sobie na wydatek rzędu +/- 400 zł. Dziękuję za poświęcony czas i każdą odpowiedź z osobna, na pewno pomoże mi wybrać ideale treki, w których nie jedno przeżyje i zobaczę! :) Pozdrawiam Andylex |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.