Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Zamieszki Bangkok |
autor komentarza: Edgarek |
data dodania: 2014-03-19 09:19:20 |
treść: >Tak czy inaczej to zawsze kłopot .Ja za każdym razem leciałem aeroflotem .Oni mają że >tak powiem bezwzględne zasady .Wiem że na tym się zarabia ale bez przesady >.Przykładowo lecimy gdzieś z 2 przesiadkami w sumie 6 lotów .Spóźniamy się na >pierwszy a 5 kolejnych przepada nieważne czy zdążymy dotrzeć na drugi lot na czas. Chyba nieprawda. Znajomi wracali wtedy kiedy my właśnie Aeroflotem, 3 dni po terminie i bez problemów przenocowano ich w Moskwie i dostarczono na samolot do Polski następnego dnia. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.