Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Którą wysp wybrać? |
| autor komentarza: giorgio1 |
| data dodania: 2014-03-27 17:46:36 |
| treść: Mam wrażenie że pomyliłaś wyspy monikajanukanis, sorki absolutnie nie zgodzę się z tobą, chyba zwiedziłaś tylko jeden hotel i jego okolice. Nie ma w Grecji wyspy która tak wiele by oferowała, plaże góry zabytki wioski i miejscowości, klasztory lasy rzeki wąwozy jeziora -klimat, wszystko do wyboru Kilka objazdówek nie starczy by ją poznać i móc o niej cokolwiek rzeczowego powiedzieć. Jesienią byłem na Krecie i mnie oczarowała, a penetrowałem tylko zachodnie wybrzeże, nocując codziennie w innym miejscu. Zobacz sobie tylko rankingi wg opinii turystów najładniejszych plaż europy 2013, ile z nich jest na Krecie. Lub ile dziesiątek krajów europy nie ma w granicach wyższego szczytu niż jest na Krecie, nawet nasze Rysy są niewiele wyższe. Do m3fi86 jeżeli lubisz kąpiele w morzu, zdecydowanie polecam w czerwcu Rodos, choć na niej jeszcze nie byłem, ale zwiedziłem sąsiednie 4 ,właśnie w tym okresie. >Kretę odradzam, plaża brudna, brzydki ciemny piasek, stare hotele, spacery jedynie >wzdłuż ruchliwej ulicy, roślinność piekna tylko wzdłuż plaż w głębi lądu łyse >nieciekawe góry, Chania ok , bez przesady, Są ładniejsze miejsca np.Majorka, Myslę >,że Rodos jest dużo lepszy |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.