Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Bungalow na Goa |
| autor komentarza: jamaj |
| data dodania: 2014-04-07 21:18:24 |
| treść: spox myślałem że może jedziesz jakoś na czasie, nie byłem w Indiach już kilkanaście miesięcy jednak utrzymuję kontakty i z tego co słyszałem od miejscowych to ceny się raczej nie zmieniają Indie ucierpiały na turystyce w ostatnim czasie (ceny biletów lotniczych a do tego parę międzynarodowych skandali związanych z gwałtami) to wszystko wpłynęło nieco na turystykę w Indiach co za tym idzie jak spada liczba turystów to ceny raczej nie rosną poza tym na palolem masz naprawdę ogromny wybór noclegów i za 600-700 r znajdziesz coś przyzwoitego z łazienką i prysznicem (tyko zimna woda ciepła jest naprawdę nie potrzebna) druga sprawa że w tych domkach w dzień i tak nie wysiedzisz jest zbyt ciepło lepiej jest posiedzieć z książkom w barze czy na plaży chyba że zdecydujesz się na opcję gdzie masz domek frontem do plaży wtedy nie jest tak gorąco zawsze to jakaś bryza od morza pozdrawiam miłego pobytu |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.