Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Co polecacie niedaleko krabi |
autor komentarza: bog41 |
data dodania: 2014-04-11 07:40:52 |
treść: By tam tam trzy tygodni temu i miałem ten sam dylemat. Ja zdecydowałem się pojechać na południe od Krabi, najpierw do Trang. To ok. 140 km od Krabi. Bus kupisz w każdym biurze, ok 350/400 bat. Można zatrzymać się w samym Trang (nie jest to miasto turystyczne) i stąd zrobić ze dwie wycieczki, albo na wybrzeżu przy Trang. W okolicach Trang prawie nie ma zachodnich turystów, ceny są niższe i jest mniej komercyjnie, niż w Krabi. Możesz też rozważyć przejazd ferry z Krabi na wyspę Ko Lipe. Wbrew ogólnym przekonaniom jest relatywnie tanio, wprawdzie sporo komercji, ale plaże i widoki są fantastyczne. Ja z Trang pojechałem do Satun, potem na Ko Lipe. W Satun niskie ceny, prawie żadnej komercji, ale też nie ma za bardzo co robić. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.