Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Co polecacie niedaleko krabi |
autor komentarza: terron696 |
data dodania: 2014-04-12 05:51:54 |
treść: Zraziłem się bo turystyczna informacja twierdziła że nie ma nic taniego w okolicy bo jest święto. Wcisnęli mi domek za 800bht .Taxi z dworca 500bht .Wcześniej miałem awarię autobusu i jechałem 17 godzin .Nie miałem już siły szukać samemu więc przystałem na tą ofertę .Plaża do której miało być 300m była z kilometr a na samej plaży syf bary wzdłuż 7 eleven miał tam zakaz wstępu bo ma z niskie ceny .Byle woda 30bht piwo 100bht .Jedzenie dobre ale maluteńko na talerzu . |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.