Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wiza na wycieczke z Hong Kongu do Guangzhou |
autor komentarza: czesiu |
data dodania: 2014-04-27 10:29:30 |
treść: >Witam wszystkich, > >Trafila mi sie okazja zeby odwiedzic Hong Kong na 5 dni. Pomyslalem, ze skoro juz tam >bede to odwiedze Guangzhou. Z tego co do tej pory sie dowiedzialem poloczenie >pomiedzy tymi miastami jest dosc wygodne - mozna wiec wyjechac pierwszym pociagiem z >samego rana, spedzic caly dzien w Guangzhou, i wrocic poznym wieczorem do HK. > >Mozje pytanie brzmi czy da sie dostac wize do Chin na granicy (przekraczajac ja w >pociagu - T812 z Hung Hom w HK), czy trzeba to zrobic przed wyjazdem w ambasadzie? >Jezeli w ambasadzie to musi to byc single entry na 90 dni, nawet jezeli moj pobyt w >tym panstwie nie przekroczy 24 godzin? > >Przez chwile wydawalo mi sie, ze zalatwie to 5 dniowa wiza do Shenzhen, ale okazuje >sie ze ta wiza nie obejmuje Guangzhou - co jest zrozumiale. Bede wdzieczny za >jakakolwiek pomoc. > >Pozdrawiam, Może lepiej do Macao; bez wizy . |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.