Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: week-end w Rzymie |
autor komentarza: Julia 78 |
data dodania: 2005-02-13 22:29:59 |
treść: wlasnie wrocilam z week-endu w Rzymie i pragnę sie tylko podzielic wrazeniami ; niby wielka stolica a z jednej strony czulam sie tam jak w jakims miasteczku sródziemnomorskim, wszedzie jest tak blisko (zwiedziłam bardzo duzo pomimo tak niewielkiego czasu jaki mialam do dyspozycji), na kazdym kroku spotyka sie slady starozytnosci, to jest imponujace, w samym centrum nie odczulam tak bardzo reki wspołczesnej cywilizacji i to mnie chyba tak bardzo urzeklo, pomimo ilosci turystów .... Najmilej wspominam piatkowy wieczór gdy pierwsze kroki skierowalam w strone tego wielkiego Coloseum a potem spacer o zachodzie slonca wokół Palatynu. Spedzilam week-end sama, a koszta jakie poniosłam sa wrecz smieszne do tego co zobaczylam, co przezylam, co odczulam : samolot skyeurpope - 200, pociag z lotniska (30km od rzymu) w dwie strony 10x2 euro, hotel 2x35 (pokoj z lazienka, mozna tez taniej) i jakies 30 euro na pierdoly, jedzenie przejazdy. Kurde, czasami jak wyjezdzalam gdzies w Polskę to wiecej wydawalam na week-end jak tam. Naprawde mozna !!! :). Nastepny week-end, hmm może tym razem Barcelona … |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.