Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Szczepić czy nie szczepić? |
autor komentarza: Przemysław Supernak SuperGlob |
data dodania: 2014-07-15 08:25:50 |
treść: Leon, poraz drugi spotykam się z twoim komentarzem "nie zadawaj głupich pytań". Poprzednio przy takim samym temacie, o który zapytał ktoś inny. Dlatego mój komentarz. Jak się okazuje poglądy i doświadczenia są różne, a zbyt wiele farmaceutyków w naszym organiźmie to wcale nie jest tak korzystny fakt. Chociaż w tak uzależnionym od leków społeczeństwie jak polskie to pewnie trudne do pojęcia. Nauczyliśmy się jeść pigułki jak chleb codzienny i myślimy, że to wszystko załatwi, a tak nie jest. A pytanie "na co się szczepić" powraca jak mantra nawet przy wyjeździe na wczasy do Egiptu. Co do zapinania pasów, to jestem żywym przykładem, że ich brak może czasem uratować życie, bo gdybym był w nie zapięty, nie wypadłbym przez szybę i wyciąganie mnie z samochodu, który zawinął się wokół słupa trwałoby zbyt długo, czego prawdopodobniew bym nie przeżył (według opini lekarzy). Życie rzadko bywa jednoznaczne i czarno-białe. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.