Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Prośba o pomoc |
autor komentarza: platan1 |
data dodania: 2014-07-17 08:18:20 |
treść: Witajcie, Planuję we wrześniu swój pierwszy wyjazd do Tajlandii. Potrzebuje pomocy doświadczonych globtroterów :) Chciałbym w Bangkoku spędzić 4 dni: Dzień 1: Wielki Pałac, Wat Po, Wat Arum itp Dzień 2: plac demokracji i okolice, chinatown,drogi wodne + patpong Dzień 3: Ayutthaya + park narodowy Erawan - czy jest to możliwe w 1 dzień ? możecie polecić najlepszy sposób podróży ? Dzień 4: wszystko czego nie uda się zobaczyć w poprzednie dni + Bayoke Sky Tower + ewentualne propozycje ? ;-) może pływający targ ? Po tych 4 dniach planuję odpocząć na którejś z wysp, Zastanawiam się nad Phi Phi (wiem, że natłok turystów) lub od strony zatoki Ko Tao. Problem polega na tym, że jadę we wrześniu i obawiam się mało sprzyjającej pogody na odpoczynek. Czytałem, że pogoda na wyspach od strony morza w okresie monsunów może być słaba i hotele mogą być pozamykane stąd zacząłem się zastanawiać nad Ko Tao. Liczę na Waszą pomoc ;-) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.