Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tranzyt przez Rosję bez wizy - da się autostopem? |
autor komentarza: fijau |
data dodania: 2007-10-24 07:41:03 |
treść: Ja juz przejechalem przez Rosje. Ostatecznie kupilem wize turystyczna, bo powiedziano mi ze tranzytowa dostane tylko jak bede mial bilet i bedzie ona tylko na czas przejazdu przez Rosje. Przejechalem przez poludniowa Rosje z Krymu do Kazachstanu przez Krasnodar, Stawropol i Astrachan. Autobusem jechalem tylko raz, od granicy ukrainskiej do Anapy. Pozniej cala droge autostopem :) Jest nieco ciezej niz w Ukrainie ale nadal ok. Mialem kilka bliskich spotkan z milicja. Ale bardzo milych bo oni pomagali mi lapac stopa :) W sumie tak 2 stopy zlapali dla mnie :) Po prostu w calym kraju na drogach sa takie posterunki gdzie milicja zatrzymuje auta i sprawdza dokumenty. W tych miejscach mi pomagali. Bardzo mile wspominam Rosje :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.