Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Lot czarterem do Turcji/Maroka a podróżowanie (backpacking) |
autor komentarza: rytro |
data dodania: 2014-08-04 08:14:45 |
treść: Witam, Mam jeszcze przed sobą 3 tygodnie wolnego. Planów żadnych, także chciałbym gdzieś polecieć na ostatnią chwilę. Początkowo planowałem Gruzję, aczkolwiek ceny biletów poszły za bardzo w górę. Chodzi mi po głowie myśl, żeby może kupić na stronie Tui bilety czarterowe i polecieć do jakiegoś turystycznego miejsca, tylko zamiast leżeć na plaży pojeździć i pozwiedzać ile się da. Teraz moje pytanie do Was - czy warto pchać się w tego typu kurorty (Agadir w Maroku, Riwiera Turecka, inne) na własną rękę, w środku sezonu, na tanie podróżowanie...? Mam wątpliwości czy też uda mi się jakąś sensowną trasę ułożyć startując właśnie w jednym z takich miejsc. Czy ktoś z Was może robił już coś takiego i może podzielić się jakimiś doświadczeniami? Pozdrawiam, T. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.