Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Japonia-info potrzebne |
autor komentarza: Heyerdal |
data dodania: 2014-08-09 10:53:32 |
treść: Ahoj! Prawdopodobnie za kilka dni lecę do Japonii do pracy ( w okolice Osaki ) na kilka tygodni i chciałem uzyskać trochę podstawowych informacji. Przerzuciłem trochę stron w necie, ale przyda się weryfikacja. 1 - wyżywienie-wiadomo , że ceny "nieco" wysokie, choć i zależne oczywiście od okolicy jak i od dnia i sklepu. Czy 10000 yenów starczy na podstawowe papu na tydzień? Co i gdzie najlepiej tam kupować? Jak jest faktycznie przewożeniem czegokolwiek do jedzenia samolotem? ( nie mówię o przysłowiowych kabanosach czy fasolce , ale zawsze dobrze jest mieć coś ze sobą, chociażby na podróż czy pierwszy dzień. 2- ubezpieczenie- jakie polecacie 3-jak jest z naszym prawem jazdy - można z nim normalnie jezdzić/prowadzić? 4-tak w ogóle to po raz pierwszy jestem zmuszony lecieć samolotem i pytanie banalne dla stałych "lataczy" - jak jest z kosmetykami w bagażu podręcznym ? Czy można wejść na pokład z własnym otwartym napojem/wodą/kanapką? 5- co polecacie do zobaczenia w okolicy Osaki? pozdrawiam Lech |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.