Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: albania samochodem
autor komentarza: rudapsycholozka
data dodania: 2014-08-30 21:26:16
treść:
Generalnie w sezonie Ksamil to lepiej szerokim łukiem omijać, bo ilość Polaków na metr kwadratowy jest tam zabójcza. A do tego nocą człowiek jest przymuszony do słuchania hitów pokroju "Agnieszka już dawno tutaj nie mieszka" czy "Ja, uwielbiam ją, ona tu jest i tańcz dla mnie..." Mimo, że nie mieszkałam w samym Ksamilu a obok niego, na dziko na cyplu, to i tak miałam dość "polskości w wydaniu albańskim". Ksamil sprawia dużo lepsze wrażenie poza sezonem. Co do Sarandy, to jest to na tyle duże miasto, że różne narodowości mieszają się ze sobą i nie jest tak polsko jak w Ksamilu.
Generalnie jednak jeśli bym miała polecać miejscówki nad wybrzeżem, to chyba bardziej okolice Vlory, Orikum lub Himare.
Pozdrawiam,
ruda
http://balkanyrudej.wordpress.com/
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl