Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Backpackerska wyprawa do Tajlandii |
autor komentarza: natalia1806 |
data dodania: 2014-09-03 21:52:36 |
treść: Dzięki za odp Właśnie wykupiłam bilet lotniczy lecę 7 listopada na 3 tygodnie Mam jeszcze pytanie a propos tego ile pieniędzy ze sobą zabrać. Wstępnie myślałam o wymianie na dolary 4000 zł (tyle samo zabierze mój facet). Pytanie czy to wystarczy? Plan mam dosyć prosty chciałam spędzić pare dni w Bangkoku zwiedzić ile się da, wybrać sie na 3 dni do Hua Hin nad morze poleniuchowac, stamtąd do Kanchanaburi, Chiang Mai (oczywiście slonie i Tiger Kingdom) i na koniec Kambodża chociażby Siem Reap i Angkor. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.