Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Unikanie opłat za wstępy |
autor komentarza: Przemysław Supernak SuperGlob |
data dodania: 2014-09-08 19:41:15 |
treść: > >do autora postu: >Birma to piekny kraj. Jesli bedziesz zastanawial sie czy zaplacic za wstep np do >Bagan....to prawdopodobnie nawet spedzajac tam kilkanascie miesiecy..nigdy go nie >zobaczysz jakim naprawde jest. Take it easy! Nie mysl o tym kraju jako o kraju >"rezimu", podziwiaj jego piekno. Swiata nie zmienisz. Marku, prawdę mówiąc kwestia reżimu nie spędza mi snu z powiek i jadę tam nie mysląc właściwie o nim. Ten wątek w forum wziął się po prostu z informacji, które pojawiały się w każdej relacji, którą słyszałem lub czytałem. Zapytałem o nią, żeby zweryfikować jeszcze dokładniej informację i tyle. W opowiedzi wątek przeszedł w trochę ideologiczny i pojawiły się reakcje typu "cwaniactwo" i "hunta kradnie to i ja ukradnę...". W sposób wyważony i dość obszerny spróbowałem więc wyjaśnić o co mi chodzi. Nie jestem żadnym antysystemowcem, ani idealistą uważającym, że zmieni świat. Ale jeżdżąc gdzieś staram sie poznać reguły jakie tam panują i się do nich dostosować, bo to ja jestem gościem. Prócz tego nie ufam kategorycznym i autorytarnie jednoznacznym sądom, stąd ta dyskusja. Także dzięki Marku, za dobre życzenia. :-) Z pewnością I take it easy i podróż do Birmy da mi wiele radości, a przy okazji wiele nauczy. Jak każda z dotychczasowych. Pozdrawiam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.