Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tajlandia ciepło - zimno |
autor komentarza: mrcanberra |
data dodania: 2014-09-14 21:11:59 |
treść: A czemu nie chcesz zabrać sobie np. jakiś nieduży (55L, mniejszy), ale podróżniczy plecak? Zmarznąć tam nie zmarzniesz, ale np. jechałem nocnym i przy klimatyzacji w autobusie trochę zmarzłem. Dają tam (nie wiem czy we wszystkich na dalekobieżnych trasach) kocyki, ale mi na początku nie był potrzebny i ktoś sobie go użyczył :-) nie chciałem być niemiły, ale przez to zmarzłem tak mnie ta klima wychłodziła. Generalnie polar to może nie, ale jakaś jedna bluza czy koszula cienka może się przydać np. nawet idąc w jakiś busz tam moskity i zaleca się nosić ubrania zasłaniające części ciała. Na upartego delikatne spodnie i bluzę zmieścisz w małym plecaku, ponadto jedziesz w zimie z PL więc startował chyba nie będziesz w spodenkach :-) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.