Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wróciliśmy z Kenii 10.10.2014 |
autor komentarza: magika78 |
data dodania: 2014-10-21 12:28:38 |
treść: Ja na safari nie widziałam miejsca gdzie można taką wodę kupić. Z tego co wiem, przewodnik (lub kierowca) ma zawsze wode dla całej grupy, którą zabiera. Wiozą przenośne lodówki, gdzie butelkowana woda się chłodzi. Wystarczy potem poprosić i po sprawie.W drodze do parku pewnie zatrzymacie się gdzieś na toaletę (przy dużym sklepie z pamiątkami) i tam można nabyć wodę, colę itp. Kosztuje grosze. My wzięliśmy sobie z hotelu bo nie wiedzieliśmy jak będzie, okazało się że niepotrzebnie. Polecam bardzo wziąć chusteczki mokre. Przydają się do wycierania rąk i twarzy. Nawet nie wiadomo kiedy się człowiek unurza w tym czerwonym kurzu :) Suchy żel antybakteryjny do rąk też się przydaje. Na głowę jakaś chustka, apaszka, arafatka bo wiało niesamowicie na niektórych odcinkach i co wrażliwszych uszy potem mogą dokuczać. Ech, strasznie Wam zadzroszczę:) Ja już planuję powrót do Kenii i ponowny nocleg w Salt Lick:) My spaliśmy w domkach na palach a pod nami spały zebry, słonie i bawoły ... :) Cudo :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.