Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Podróżowanie po Indiach samolotem |
autor komentarza: korrunia |
data dodania: 2007-11-19 19:25:27 |
treść: Chciałam sie dowiedziec co myslicie o wykorzystaniu drogi powietrznej w podrózowaniu po Indiach. Chce sie wybrac 10 marca na miesieczna wyprawe, od kilku dni namietnie czytam wszystko co mi wpadnie w rece o Indiach ( szczerze powiedziawszy juz lekko glupieje od natloku informacji). Czytam i czytam, planuje gdzie pojedziemy i coraz bardziej zastanawiam sie nad srodkiem transportu po Indiach. We wszystkich przewodnikach głównie polecane sa podroze pociagowe. Natomiast wczoraj znajoma rozmawiala z jednym Hindusem, ktory twierdzil ze jezeli dystans do przebycia wynosi wiecej niz 300 km warto wziac samolot, bo szybciej, wygodniej i taniej. Faktycznie sprawdzialam sobie jakies polaczenie Bombaj-Delhi i wyszla zawrotna kwota okolo 40 pln. Czyli niby super, wytlumaczcie mi w takim razie dlaczego nikt nie lata samolotami po Indiach ? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.