Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: kto się wybiera do Kolumbii ? kto był ostatnio ? |
autor komentarza: radionx |
data dodania: 2014-10-30 11:36:18 |
treść: Cześć. To podrzuć parę informacji :) Ja niestety tylko na 14 dni lecę, więc program muszę skompresować i rozważam co warto. Na el dorado ląduję późno wieczorem i rano chcę lecieć do Leticii. Jest przy lotnisku el dorado jakiś hotel godny polecenia ze średnio lub niżej budżetowych? Na Leticię planuję 3 dni. Mało, dużo? Może jakie wycieczki lub z kim? Ja widziałem takie jednodniówki z ofert hotelowych. Pół dnia sama Leticia, dwa następne dni po wycieczce 1-dniowej i następny dzień przelot do Santa Marta. Tam na pewno park Tyrona. Mocno waham się nad Ciudad Perdida i tylko jeśli będzie ten trekking max 4 dniowy. Ze 2 dni plaża - chętnie nurkowanie jeśli się tam da. Czy trzeba by przeskoczyć na jakieś wyspy? A może i tak warto na wyspę? Potem Cartagena i tu urywa się plan, albo raczej rozdwaja. Albo bardziej wschodnia strona z Villa de Leyva, jakimś raftingiem itp. Albo bardziej zachodnia z Medellin i plantacjami kawy. Na koniec Bogota. Coś z planu powyżej nie warte czasu? A może brakuje jakiegoś punktu wartego szczególnego polecenia? Ta Villa de Leyva warta zobaczenia, czy raczej plantacje kawy i Medellin? Co do transportu planuję 2 przeloty Bogota-Leticia i Leticia-Santa Marta. reszta autobusy. Na takie San Andres da się dopłynąć czymś w sensownym czasie i cenie, czy tylko lot? Z góry dzięki :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.