Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Doradźcie prosze |
autor komentarza: kamila692 |
data dodania: 2014-11-05 09:24:18 |
treść: >Witam, >w poniedziałek wróciłem z filipin, byłem tam trochę ponad miesiąc, mam jeszcze >filipińskie pesso w dobrej cenie do sprzedania (2500 pesso oddam za 150 zł). Ale >zszedłem z tematu, jeżeli chodzi o nocleg to nie jest wcale tanio. Ja mogę polecić w >Cebu hotel Executive Royal Inn , pokój de luxe za 800 pesso za dobę, to jest dobra >cena koniecznie 3 piętro jest po remoncie >Panglao jest mocno turystyczne i drogie, polecam bantayan jak dobrze pójdzie to >znajdziesz noicleg u Grocha i Dende, gorąco polecam, kolacje u Denden super sprawa, >Polecam snurkowanie z rekinami wielorybimi w Oslob na Cebu, nurkowanie z dojazdem i >wejściem bez sniadania można znaleźć za 1200 pesso , super sprawa, po wyspie >najlepiej poruszać się komunikacją miejską, komfortowo i tanio. Na razie tyle... >pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.