Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Leci ktos w najblizszym czasie do Kenii? |
autor komentarza: maslana_bulka |
data dodania: 2014-11-23 00:34:16 |
treść: Adam, ja lecę z narzeczonym 29 listopada. Jak pewnie wiesz dzisiaj był atak terrorystyczny w Kenii i zabito 28 osób. Dzisiaj o 8 rano wyleciało z Polski trochę turystów, może w samolocie dowiedzieli się o ataku a może dopiero po przylocie. W każdym razie ja czekam na oficjalne oświadczenie biura (wykupiłam wycieczkę w TUI). To biuro często odwołuje w takich sytuacjach loty. Nie wiem jak wtedy z wpłaconymi pieniędzmi? Mam nadzieję, że coś odzyskam jeśli odwołają... Póki co nie panikuje, do wyjazdu zostało 6 dni. Najgorsze jest to, że atak terrorystyczny miał miejsce na pólnocnym zachodzie, ale był on wynikiem akcji policji w Mombasie gdzie znaleźli w meczetach dużo broni i materiały propagandowe wzywające do dżihadu... Trochę kiepskawo to wygląda. Wiadomo, że w sierpniu czy lipcu w tym roku kilku turystów zginęło w Kenii z rąk terrorystów. Wielu było rannych po wrzuceniu granatu do baru przy hotelu... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.