Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Bilet |
autor komentarza: syndoman |
data dodania: 2007-11-27 16:04:20 |
treść: Bylem niedawno w Brazylii. Nasza grupa, z tego wzgledu ze ja mieszkam we Wiedniu do Rio de Janeiro przyleciala dwoma roznymi linjami. Ja lecialem z wiednia przez Paryz. Musze powiedziec ze trunoscia bylo lotnisko ....de Gol (nie wiem jak to sie pisze) w Paryzu po zmianie terminala nie bylo zbyt wiele czasu na oczekiwanie. Praktycznie z samolotu do samolotu. A drodze powrotnej praktycznie podroz bez przerwy. Air France spisalo sie niezle. Bilet kostowal 960 Euro. Druga czesc grupy leciala z Polski przez Madryt IBERIA nie wiem ile dokladnie placili za bilet ale jako podobnie. NAtomiast czas miedzy przylotem do Madrytu a wylotem do Rio byl ok 11 godzin. W drodze powrotnej samolot Iberii mial awarie wiec z Rio wylecieli dokladnie dzien pozniej. Tak wiec sam nie wiem co lepsze. Najlepiej szukac biletow w wyszukiwarkach biletow lub besposrednio u przewoznika. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.