Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Filipiny podroż luty 2014 M&M |
autor komentarza: darson |
data dodania: 2014-11-28 21:07:11 |
treść: ">Witajcie , >Wybieramy się na krótki wypad na filipiny około 2 tyg na miejscu." Witam. Podpinam się pod wątek. Od jakiegoś czasu myślę o wyjeździe na Filipiny właśnie w tym terminie - luty 2015. Czy mógłbym się wybrać w Waszym towarzystwie ? Jestem turystą górskim. Do tej pory eksplorowałem głównie Alpy. W jednak końcu chciałbym gdzieś "wygrzać tyłek" :) Jestem ciekawy świata, lubię nowe sytuacje, jestem otwarty na znajomości, znam angielski . Spanie przy ognisku czy w namiocie nie jest mi obce. I generalnie jestem zaradny. Tyle w skrócie o mnie. Jeśli bylibyście zainteresowani proszę o kontakt. Również inne osoby które chciałyby się wybrać i mają jakieś pojęcie jak to zorganizować. mój mail : darson76@op.pl |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.