Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: ocena techniczna zdjęć? |
autor komentarza: loo |
data dodania: 2014-12-02 19:52:09 |
treść: Moi drodzy, Wypowiedziałem się po części na ten temat w komentarzu jednego ze swoich zdjęć: http://www.globtroter.pl/zdjecia/188314,polska,bieszczady,polonina,wetlinska,kolory,po,wschodzie.html. Globtroter nie jest portalem z branży fotograficznej. Owszem, jest tu kilka osób parających się fotografią, ale zdecydowana większość użytkowników zdjęcia robi przypadkiem, przy okazji zwiedzania, z pewnością nie dbając o ich stronę techniczną, bo ciężko o tym mówić wyjmując z kieszeni kompaktowy aparat ustawiony na przysłowiowe AUTO. Mają być po prostu pamiątką. Dzięki takim zdjęciom mogę stwierdzić czy dane miejsce podoba mi się, czy warto tam jechać i z tego powodu są tu bardzo cenne. Jak jednak mogę wymagać rzetelnej oceny technicznej od tej grupy użytkowników, skoro, bez urazy do nikogo, zapewne większość z argumentów na "nie" będę w stanie obalić? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.