Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Sylwester w podróży Tajlandia/Kambodża/Wietna |
autor komentarza: lossamigoss |
data dodania: 2014-12-05 18:22:49 |
treść: Chciałbym Wam bardzo podziękować. Wasze uwagi są dla mnie bardzo istotne. Niestety wiem, że planowanie w takich krajach może bardzo minąć się z rzeczywistością. Mam do Was jeszcze jedno pytanie - jak widzicie bardzo wyselekcjonowałem atrakcję które chciałbym zwiedzić. Niby czasu wydaje się dużo ale biorąc pod uwagę podróże, zaczyna się to skracać niemiłosiernie.Czy jesteście w stanie polecić jakieś inne atrakcje, które warto byłoby zwiedzić będąc już na drugim końcu świata? Czytałem wiele blogów i większość skupia się na zwiedzaniu pomników buddy tymczasem szukam czegoś bardziej ekstremalnego stąd właśnie w moim planie jest przepływ rzeką Mekong (sprawa dotyczy zarówno Tajlandii, Kambodży jak i Wietnamu). Będę wdzięczny za pomoc i jeszcze raz dziękuję za cenne opinie !!! :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.