Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Sri Lanka luty 2015 |
autor komentarza: celuloz |
data dodania: 2014-12-10 01:12:24 |
treść: >Cześć! Chcemy skorzystać z usług Nishatha w styczniu 2015.ponieważ jedziemy z 3 >dzieci- chcemy się upewnić, czy jest wszystko dobrze zorganizowane.Czy pamiętasz jaką >trasę zrobiliście? Jakie były warunki noclegowe? Jak jedzenie? Wybraliście opcje z >obiadami? Jaka była +_ cena za osobę za dzień? Gdzie warto a gdzie nie warto jechać? >Będę wdzięczna za każdą odpowiedz. Pozdrawiam. cześć, wklejam maila z oferta którą zaakceptowałem, jedyne co uzgodniłem dodatkowo to, że ma byc wysoki standard noclegów z klimatyzacją oraz za jedna kolacje płaci Nishatha. Nie pytałem o opcje z jedzeniem bo wole zamawiac to na co mam ochotę, i chyba nie polecam lokalnych przewodników w tym zakresie - dla mnie to nie do wiary ale oni jedza głównie ryż na wiele sposobów od rana do wieczora. zdecydowanie polecam jego usługi - bardzo się starał, aktywnie oprowadzał, i bylismy w trasie od g.5 rano do g.22 z uwagi na napięty plan. dodatkowo w parku narodowym zna się dobrze z obsługa i mieliśmy miłą niespodziankę o której nie napisze, żeby Ci nie psuc atrakcji jeżeli się zdecydujesz. Nawet się na poważnie zastanawiam nad wysłaniem swojej mamy która nie zna angielskiego żeby zapewnił jej full serwis. jezeli jedziesz w wiecej osób wyjdzie taniej, my jezdzilismy 9-osobowym komfortowym samochodem. Poznaliśmy tez innych Polaków - mieli młodego przypadkowo poznanego pod lotniskiem przewodnika i tez byli zadowoleni, nie pamiętam niestety ile płacili ale mam z nimi cały czas kontakt więc jak będzie potrzebna kontroferta to zapytam. z tym, że oni raczej się nastawiali na imprezowanie. hello marcin, thank you for the email.yes i can arrange tour for you.2night 3day tour.i will show you very impotent 2 place and some extra places also.1night in sigiriya.1 in kandy.pinnawela.minneriya national park safari.price for this tour. ( taxi. fuel.driver. aircomdition. and nice small hotel with break fast for 4 person 2 double room 2 night 3 day 450 usa dollars.) include : hot water. aircondition. WI.FI. all taxes. parking.nishantha. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.