Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: pierwszy wyjazd...Lwów |
autor komentarza: celuloz |
data dodania: 2014-12-11 21:43:05 |
treść: byłem ostatnio we Lwowie kilka lat temu samochodem prywatnym oraz busem na euro 2012 ale pewnie za wiele się nie zmieniło. jak masz starego grata to zero stresu, a jak nie to pod pierwszego dnia weź strzeżony parking i jeździj tanimi taksówkami. na granicy zależy jak trafisz, ja na wakacjach przejechałem motorem przez kolejkę do granicy co miała ze 3km (korczowa), generalnie pewnie kilka godzin stania Cię czeka. jak masz nowoczesnego diesla to tankuj tylko na dużych firmowych stacjach paliw - można z tym fatalnie trafić. Przestrzegaj ograniczeń prędkości. z nastawieniem Ukraińców do Polaków bywa różnie, po zmroku raczej należy się poruszać w grupach, głośne śmiechy i polski język bywa że potrafi wywołać nieprzyjazne nastawienie Ukraińców. Lwów jest piękny, ale raczej jedź przy dobrej prognozie pogody. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.