Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Byłem w Indiach-szczerze odradzam |
autor komentarza: Jadu |
data dodania: 2015-02-06 09:12:35 |
treść: Pisane posty mają to do siebie, że można je różnie interpretować. Dużo osób wyraża swoje zdanie o Indiach na podstawie pojedynczych doświadczeń i zaokrągla to do całego kraju. Na to zwróciłem uwagę i napisałem, żeby tak tego nie odbierać. Przepraszam, za "stwierdzenie", moglem użyć innego słowa odnosząc się do tej myśli. Byłem w Indiach 12 razy, w tym głównie jako pilot i organizator. W sumie pod moją opieką do tej pory po samych Indiach podróżowało ze mną ponad sto kilkadziesiąt osób plus minimum kolejne kilkadziesiąt, którym indywidualnie organizowałem pobyty. Wszyscy wrócili bardzo zadowoleni. Znam dobrze m.in. Delhi, Agrę i Jaipur... Zgadza się jest baaardzo różnie i nie ma żadnej reguły. Natomiast jest jeszcze kwestia doświadczenia osoby, która prowadzi, czy organizuje taki wyjazd. Ktoś, kto zna dane hotele i restauracje na pewno nie zaprowadzi swoich znajomych do tych miejsc, w których wcześniej miał jakieś problemy, tylko zaproponuje te sprawdzone.... przy własnej organizacji i jadąc pierwszy raz, wszystko może się wydarzyć. Reasumując ja uważam, że nie ma się czego obawiać. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.