Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: zmiany w wizach |
autor komentarza: albatros |
data dodania: 2015-02-08 17:31:19 |
treść: >Czy ktoś miał podobne problemy ? Wylatuję w najbliższą niedzielę, przetrzymują mój >paszport z wnioskiem wizowym od 21. stycznia. Przecież mój wniosek leży już w >Warszawie od 13 dni roboczych !!! >Na www komunikat od tygodnia, że ambasada rozpatruje wniosek. >Telefonów nikt nie odbiera. Nigdy. O żadnej porze wskazanych godzin. >To jakieś jaja z tą ambasadą? mają zamiar poinformaować mnie dwa dni przed wylotem , >że mam sobie odebrać wizę z drugiego końca Polski ? > >Idzie się z nimi skontaktować jakoś inaczej? Jakiś bezpośredni kontakt do ambasady? Miałem podobną historię - paszport żony i mój. O ile w jej przypadku wiza była gotowa po 3 dniach to z moim były problemy. Telefonów nie odbierali, ale jestem z Warszawy i pojechałem do nich. Okazało się, że są "kłopoty ze skanowaniem zdjęcia" i kazali przywieźć nowe. Podejrzewam że po prostu je zgubili. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.