Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Motorem po Nepalu? plus kilka dodatkowych pytań :) |
autor komentarza: biperion |
data dodania: 2015-02-24 09:53:54 |
treść: Witam, Czy ktoś próbował pokonać trasę Kathmandu - Chitwan wypożyczonym motorem? W Azji motorem jeździłem po małych wysepkach, a także po Krecie w Grecji, więc stąd moje pytanie, czy taka podróż jest w miare bezpieczna? Chciałbym pojechać jednym motorem w 2 osoby. Czy możecie polecić inne trasy? Kolejne pytanie, jak to jest z bezpieczeńswem w Nepalu? Generalnie nie jestem fanem trekkingów górskich, więc raczej wolę skupić się na miastach, jak to jest ze spacerowaniem nocą z dziewczyną (lubię się zapuszczać i oglądać jak nocą żyje miasto)? Czy tylko dzielnice turystyczne, a dalej lepiej się nie zapuszczać? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.