Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Noclegi |
autor komentarza: [konto usuniete] |
data dodania: 2015-03-02 11:19:42 |
treść: w szauen spalismy w aline hostel, jest rozgłośny w necie, znalazłem go w wikitravel, z oporami otworzyli drzwi, zasugerowali nocleg za 300dh/os na pięterku w stylu riadu, po naciskach w stylu "no to wypadamy" zaprowadzili na coś w rodz penthausu przy wielkim tarasie, łóżka piętrowe w pokoju 12 os byłem tylko ja z o-te, za 40dh/noc/os, łazienki drzwi w drzwi, przyzwoite, widok z tarasu prawie tak dobry jak z hotelu na górze, żarcie absolutnie poza medyną, knajpki z masą lokalsów tuż przy targowisku na płn od medyny, 10 min od hostelu; wieczory w sz. urocze zdrowia |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.