Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wyspy w Tajlandii - trochę wskazówek dla niezdecydownych:-) |
autor komentarza: MichaelloEs |
data dodania: 2015-03-05 10:52:38 |
treść: Witajcie 18.04-06.05.2015 wylatujemy do Tajlandii i z związku z tym mam parę pytań. 1. Ten czas wyjazdu nie będzie strzałem w kolano(deszcz, za ciepło, niebo zachmurzone;-)) ? 2.Szczepić się czy nie? Na początku Bangkok i z 2-3 dni na zwiedzanie/takze pobliskich destynacji, np. Erawan. Potem chcemy wypocząć gdzieś na wyspach (2, 3 jak się uda). Wstępnie myślałem o: Koh Tao i Phangan --> co Wy na to? Jak na miejscu to wszystko wyglada/bedzie co robic? Dodam, ze zalezy nam na super plazy i wodzie a takze zeby byla mozliwosc polezakowania w jakims miejscu, gdzie bedzie malo ludu. Oczywiscie deptaki, wszelakie sklepy czy stragany z jedzeniem takze --> nie chcielibysmy pol wyspy przechodzic, aby cos zjesc. Jezeli macie swoje propozycje to czekam na info. Jak wiadomo od stolicy jest troche km na te wyspy - czym najlepiej i za ile sie tam udac? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.