Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: prośba o namiar na kwaterę w Chorwacji |
autor komentarza: xmk |
data dodania: 2015-03-20 20:03:11 |
treść: Co do kwater polecam poszukać na stronie www.adriatic.hr/pl . Na stronie maja dużo zdjęć i można podpatrzeć plaże i rejony. Koniecznie z opiniami :) Zobacznie równiez stronę wakacjewchorwacji.prv.pl. Na Hvarze byłem w Mudri dolac, Stari Grad. Na Korculi wynajmowałem dom z Interhome i mogę śmiało polecić. Teraz też jest w adriatic.hr Żeby nie było, że to wszystko wyżej to reklamy biur to ja tez wtedy dostanę 5% na następne wakacje za rok :) mój mail to: michalkorus@wp.pl wystarczy go wkleić jako kod rabatowy od osoby polecającej po wyborze formy wpłaty zaliczki przy kalkulacji szczegółowej. Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.