Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Sri Lanka - wypożyczenie auta + kierowca |
autor komentarza: kchojn |
data dodania: 2015-03-23 01:36:44 |
treść: oczywiście macie rację globtroterzy :) jak ma się miesiąc, to można zdać się na to co los da i też w miarę możliwości wybieram ten sposób podróżowania.. ale mając zaledwie tydzień, przy fatalnej komunikacji, kilkugodzinnych opóźnieniach.. ciężko tam przewidzieć, czy wyjeżdzając w głąb kraju, zdążysz zrobić to co planujesz i wrócić na czas na samolot ;D a auto czy autobus, to przecież tak samo tylko transport z miejsca na miejsce.. :) oczywiście bez porównania wrażenia np. z starego pociągu przez góry do Ella, bo tego wrażenia nie da się porównać, ale na szczęście można jedno i drugie sprawnie połączyć.. tak wiec ja swojego doświadczenia też bym nie zamienił.. dzięki temu zobaczyłem prawie wszystko co chciałem zobaczyć i jeszcze zdążyłem pobyczyć się 2-3 dni na południu..:) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.