Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wyspy w Tajlandii - trochę wskazówek dla niezdecydownych:-) |
autor komentarza: oceanic eagle |
data dodania: 2015-03-24 14:26:09 |
treść: Witam właśnie wróciłem z Tajlandii. Rozumiem twoje rozterki. Odpuść biura i pokieruj się rozumem. Zaoszczędzisz forsy i czasu a faktury za hotele i loty i tak będziesz miał. Co do BKK, zwiedzając polecam skorzystać z TAXI wynajmując za 40 pln na cały dzień bez limitu kilometrów (transfer z i na lotnisko). Zwiedzisz najważniejsze miejsca wygodnie i bez stresu. Służę telefonem do kierowcy w BKK. (sprawdzony). Hotel znajdziesz na portalach, ja korzystałem z Rambuttri Village Inn & Plaza zgodnie z tym co piszą inni na forum. Spokojny z basenem w samym sercu BKK. https://www.thebookingbutton.com.au/properties/rambuttriplazadirect?utf8=%E2%9C%93&locale=en¤cy=THB&start_date=19+Feb+2015 Reszta to Twoja inwencja i wyobraźnia.... Jeśli chodzi o wyspy to polecam Krabi i stąd transfer po wyspach, w trzy dni zwiedziłem ich kilkanaście każda inna i wszystkie mają coś w sobie. Są piękne i wrócę tam niebawem. Polecam rafy, piękne plaże, snorkeling nocą wśród świecącego planktonu i doskonałe jedzenie.... Pytałeś o szczepienia - sprawa indywidualna ja w tej części Azji nie korzystam. Pozdrawiam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.