Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Bankomat, czy podwojny transfer waluty? |
autor komentarza: dresler |
data dodania: 2015-04-04 13:55:10 |
treść: Witam seredecznie. To moj pierwszy post na tym forum. Nzaywam sie Robert. Uprzedze, ze szukalem odpowiedz na moje pytanie w przegladarce forum, ale nie znalazlem stosownego watku, a wiec .... Chcialbym zapytac, czy ktos z Was podrozowal do Nepalu, ale nie mieszka w Polsce, ani zadnym innym kraju gdzie jest dolar amerykanski? Pytanie moje wynika z faktu, ze mieszkam w Norwegii i obecny kurs Korony Norweskiej do USD jest DRAMATYCZNY. Dlatego chcialbym sie dowiedziec, czy nie lepiej mi bedzie wyplacic pieniadze na miejscu z bankomatu i zaplacic za jednorazowa transakcje walutowa, czy jednak lepiej kupic te dolary, a pozniej za nie walute miejscowa w KTM? Chodzi o kwote ok 1000$. Z gory dziekuje za odpowiedzi i przepraszam za brak polskich znakow. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.