Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: samotna podróż |
autor komentarza: Szwedacz_Agnieszka |
data dodania: 2015-04-08 20:21:27 |
treść: Nie wiem czy masz na myśli głównie zachodnie wybrzeże, czy również tereny bliżej centrum. Oto miejsca, które odwiedziłam i uważam, że na pewno było warto. Sam zdecyduj, które leżą wystarczająco na zachód :) - Arches NP, Canyonlands, Zion NP, Bonneville Salt Flats (Utah) - Monument Valley, Grand Canyon (Arizona) - Joshua Tree NP (Kalifornia) - Death Valley, Valley of Fire (Nevada) - Yellowstone P, Grand Teton NP (Wyoming) Wiele pozytywnych opinii słyszałam oYosemite NP, no i o San Fransisco, ale nie miałam okazji ich zweryfikować ;) Tu więcej o kilku wymienionych miejscach. Reszta w opracowaniu. http://utn.pl/cy17Y Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.