Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Chihuahua! ;) |
autor komentarza: patal |
data dodania: 2015-05-12 17:19:58 |
treść: Hej wszystkim! :) Pod koniec czerwca (jeśli wszystko pójdzie z planem ;)) jadę do miasta Chihuahua w Meksyku w ramach projektu wolontariackiego. I stąd moja ogromna prośba: może jest ktoś kto mógłby udzielić mi (w miarę możliwości) odpowiedzi na moje pytania? (chodzi m.in. o wizę (która jest chyba niewymagana?), jak to jest tam na miejscu, itp.). Zdaję sobie sprawę, że pewnie większość rzeczy była już na forum, jednak dobrze by było porozmawiać z kimś na świeżo, kto ma zaktualizowane informacje ;) Więc jeśli znajdzie się taki ktoś to będę ogromnie, ogromnie wdzięczna! :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.