Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Kradzież w Tajlandii
autor komentarza: Edgarek
data dodania: 2015-05-31 20:58:29
treść:
>Edgarek, dzieki za wsparcie, jakie to polskie😒chętnie sie dowiem gdzie
>powinnam trzymać paszport jesli nie w torbie ktora mam cały czas przy sobie, albo nie
>w portfelu zawieszonym na szyi?kase mam zawsze porozkladana po rożnych kieszeniach, w
>dwóch portfelach, i innych zakamarkach torby od aparatu...nie da sie nie zasnąć
>podczas 20godzin w podrozy...ta kasa nie leżała na wierzchu stad moje
>Zaskoczenie...zycze aby Twoja pomysłowość nigdy Cie nie zawiodła, tak jak mnie moja.

Nie wiem czego oczekiwałaś? Że ktoś napisze "wyrazy współczucia"? Czy może napisałaś proste info, żeby ludzie wiedzieli, że kradną? Tak kradną, i jeśli kogoś to dziwi, to mnie to dziwi.
A jeśli chcesz wiedzieć, gdzie ja trzymam dokumenty, to mam specjalnie do tego celu uszyty pas biodrowy, w którym mieszczą się i paszport i pieniądze,

tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl