Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Rezerowować noclegi czy nie? |
autor komentarza: ronia31 |
data dodania: 2015-06-16 15:33:56 |
treść: >Witam. >Wyznając zasadę, że wakacje z biurem podróży to nie są prawdziwe wakacje wybieramy >się do Maroka we wrześniu na własną rękę (Ryanair >Kraków->Madryt->Marakesz->Tanger->Madryt). >Czy warto rezerwować noclegi wcześniej (np na booking.com znalazłem w cenie do >10Euro/os w każdej z miejscowości do których się wybieramy - Marakesz,Asila,Tanger - >i wstępnie zarezerwowałem) czy może jednak na miejscu znajdziemy coś lepszego od >ręki? > >Czy ewentualnie w Casablance i Rabacie są jakieś sensowne noclegi w cenie do >"zdobycia na ulicy" ? Bo na booking.com oferta wyjątkowo słaba. A moglibyśmy się >ewentualnie zatrzymać na kilka dni w jednym z tych miast ale nie chcemy zostać bez >noclegu lub płacić za niego krocie). > >Jeśli ktoś był sam i doradzi??? >A może przeoczyliśmy jakąś wartą zobaczenia miejscowość do której warto pojechać ? nie koniecznie się z Tobą zgodzę że jak z biurem podroży to nie wakacje :) ja byłam z biurem podróży z operty wycieczek objazdowych https://www.fostertravel.pl/wycieczki-objazdowe/ i było super. I nie tak leniwie w sensie tyłeczek na plaży ale można coś było zobaczyć zwiedzić i nie musiałam myśleć czy będę mieć gdzie przenocować czy nie :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.